Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Зимни гуми и размери за 159 - сезон 2013 - 2014
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9jtdm EX
-
Първоначално публикувано от czd Покажи съобщениеАз летните гуми си ги купих от Медина-Мед, но не от официалния сайт а от този https://promogumi.bg/ContactUs/ бяха малко по евтини в него, а пък фирмата същата (или поне така пише). Нямаше никакви проблеми на следващия ден гумите бяха в нас както и четирите бяха с еднакъв ДОТ от тази година както ги помолих при заявката.
Това исках да чуя , мерси колега . Поздрави !
---------- Post added at 00:35 ---------- Previous post was at 00:30 ----------
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщениеСега, за цената в Кауфланд не съм казал, че е най добрата. Ако почакаш, до няколко седмици ще ги пуснат на промоция с поне 20% надолу. Всяка година е така.
Хубавото на покупките от Кауфланд е, че максимално уважават гаранцията, докато не на всякъде другаде е така.
Прав си колега , така е промоциите ги има всяка година , има време сега започна октомври ще решим какво да правим .. но като гледам как върви времето и температурите може и да трябва да се забързамеAlfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
За Медина мед мога само добри думи да кажа. Не съм пазарувал от ел. сайта им, а само на място, но винаги съм бил доволен. Правят и не лоши отстъпкиAlfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Comment
-
пичуйе, предстои ми да взимам зимни гуми за предни
225/50r17 задни имам две, но предни все още се колебая какви да взема и дали нови , като цяло
http://diana-ltd.com/tire?1769
тея, някой пробвал ли ги е?
задължително ли е предните и задните да са един размер? че задните мисля са 235/??r17 ?
Comment
-
Това което ме посъветваха е да трся XL гуми, т.е. усилени и идърждащи повече кг. Пирелито, което си посочил, не е такъв вид. Предполагам това още повече засяга колегите като теб с 2.4 двг., тъй като са още по-тежки.
Относно размера, аз лично винаги гледам не само размера да бъде еднакъв, но и модела и шарката на гумите. Това е въпрос на лична преценка.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Comment
-
-
Разгледайте из продавалника, излизат добри оферти. Аз си купих преди 2-3 месеца зимни гуми 225/50/17 на 1 сезон за 300лв. Само се моля, като ги сложа да не излязат кривиТипо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
Comment
-
Първоначално публикувано от sasho_n2 Покажи съобщениеТова което ме посъветваха е да трся XL гуми, т.е. усилени и идърждащи повече кг. Пирелито, което си посочил, не е такъв вид. Предполагам това още повече засяга колегите като теб с 2.4 двг., тъй като са още по-тежки.
Относно размера, аз лично винаги гледам не само размера да бъде еднакъв, но и модела и шарката на гумите. Това е въпрос на лична преценка.
Comment
-
Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщениеXL гума = по-кофти возия. Да го имаш предвид.
---------- Post added at 12:28 ---------- Previous post was at 12:26 ----------
Първоначално публикувано от voododoll Покажи съобщениепичуйе, предстои ми да взимам зимни гуми за предни
225/50r17 задни имам две, но предни все още се колебая какви да взема и дали нови , като цяло
http://diana-ltd.com/tire?1769
тея, някой пробвал ли ги е?
задължително ли е предните и задните да са един размер? че задните мисля са 235/??r17 ?Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Е, дилемата вече при мен се ограничи до: Continental TS850 XL и Nokian WR D3. И двата модела са XL, с ДОТ тази година. Различката в цената е значителна - около 300 лв. за 4-те. Мисля да се мятам на Нокиана - какво ще кажете?Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
Comment
-
Първоначално публикувано от sasho_n2 Покажи съобщениеЕ, дилемата вече при мен се ограничи до: Continental TS850 XL и Nokian WR D3. И двата модела са XL, с ДОТ тази година. Различката в цената е значителна - около 300 лв. за 4-те. Мисля да се мятам на Нокиана - какво ще кажете?Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Дилемата е решена - снощи ги получих - 4 бр. чисто нови Nokian WR D3 XL 225/50/17. дот 2014на цена 196 лв без доставката или 201 лв с доставката.
Взех ги от: http://www.agrina.bg/
и останах много довелен от вниманието и цените. Хората бяха достатъчно любезни, обаждаха ми се няколко пъти, първо да ми обяснят какви модели имат, какви са цените, след което преди да ми ги изпратят ходиха изрично да проверят какъв е ДОТ-а. Цената на всички модели които предложиха беше с около 10-15% по-ниска от Диана и Медина мед с вкл. 25% отстъпка.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
Comment
Comment